Browse By

Over ons

Nietstilzitten is het activiteitenplatform voor en door werkzoekenden in Súdwest Fryslân. Het platform wil werkzoekenden de mogelijkheid bieden om elkaar te ontmoeten en elkaar te inspireren en te prikkelen tijdens themabijeenkomsten, het Nietstilzitten Café en andere activiteiten.

Op die manier kunnen werkzoekenden nieuwe mensen ontmoeten en zich persoonlijk ontwikkelen. Het organiseren van activiteiten gebeurt zoveel mogelijk door gebruik te maken van elkaars talenten. Op die manier stimuleert Nietstilzitten werkzoekenden ook om hun talent in te blijven zetten in hun zoektocht naar een baan. Het platform kan geen banen aanbieden, maar nodigt je wel uit om actief bezig te blijven. En het platform kan helpen om de tijd dat je zonder baan zit net iets leuker en zinvoller door te brengen.

 

9 thoughts on “Over ons”

 1. Nelleke van de Pol says:

  Kan ik als zzp-er hier ook aan deelnemen? In deze tijd ben ik ook zeker op zoek naar een baan. Heb een schitterende CV, maar idd 50+ en als zzp-er is het momenteel erg zwaar.
  graag uw reactie!

  1. admin says:

   Nelleke, excuus voor het late antwoord (kennelijk staat er iets niet goed ingesteld). Je kunt zeker deelnemen. Nietstilzitten is er voor iedereen die werk zoekt. De volgende bijeenkomst is 8 mei om 3 uur in de Daaldersplaats. Ik hoop je dan te zien. Groet, Anton van Dijk

   1. Nelleke van de Pol says:

    Super Anton, dank je wel!

 2. Inge van Houte says:

  Ik woon in de omgeving van Leeuwarden en ben op dit moment werkzoekend. Zijn er leden op deze site die in mijn omgeving wonen en in Leeuwarden een netwerk willen opzetten?
  Met vriendelijke groet,
  Inge van Houten

  1. Maarten van der Beek says:

   Beste Inge van Houte,
   Toevallig zag ik je oproep. Ook zag ik dat die al van precies een jaar geleden was. Misschien heb je alweer een nieuwe baan, maar mocht je nog wel op zoek zijn, dan nodig ik je bij deze uit om bij ons (T.P.3.0), aan te haken. We zijn een kleine doorgestarte groep en kunnen uitbreiding gebruiken. Wij komen één keer in de vier weken bij elkaar in de Centrale Bibliotheek in Leeuwarden.
   Mocht je willen netwerken en /of willen kennismaken, kun je mij mailen of bellen voor een uitnodiging. In ieder geval: Welkom!
   Hartelijke groet,
   Maarten van der Beek
   mpjvanderbeek@hotmail.com
   06-83090333

 3. Jikke says:

  Ben je als MBO’er 45 + ook welkom of alleen HBO’ers

  1. admin says:

   Hallo Jikke,
   Alle werkzoekenden zijn welkom, jong en oud, ongeacht opleiding. In de praktijk zijn de meeste deelnemers 45+ met een middelbare opleiding. Je zou er dus prima bij passen. Ik kan je wel op de deelnemerslijst zetten, dan krijg je per email bericht over komende activiteiten. Je kunt per keer besluiten of je wel of niet komt. Je bent in elk geval van harte welkom.

   Met vriendelijke groet,
   Anton van Dijk

   1. Jikke says:

    Eind oktober kan ik tijdelijk aan de slag. Dus eerst ben ik even weer aan het werk.

 4. Sjoerd Postma says:

  Als Stichting Solewe (SOlidair in LEven en WErken) zijn wij sinds begin 2014 actief in Gemeente De Friese Meren, met de nadruk op Gaasterland en omgeving.
  Onze doelstellingen lopen grotendeels gelijk, dus voor iedereen die werkt zoekt of daar binnenkort mee wordt geconfronteerd houden we maandelijks een inloopcafé (meestal in Doarpshûs Nijemirdum) op de laatste vrijdag van de maand.
  Daaarnaast willen we werken aan een mentaliteitsverandering in de maaatschappij door arbeid beter te verdelen om zo meer mensen aan werk te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam tegen te houden. Lees hier hoe jouw gegevens verwerkt worden.